användarnamn
lösenord

efter skribent

eller datum

välj datum

Publicerad: 12 januari 2016 17:49

Kritiken mot svensk polis en världsnyhet

Franska, tyska och brittiska tidningar och nyhetssajter har alla haft omfattande bevakning av händelserna i Kungsträdgården och kriti-ken mot svensk polis, skriver DN.

Tidningar och nyhetssajter som New York Times, L’Express, The Independent och BBC har alla en omfattande rapportering i ämnet.

Flertalet sajter citerar Dagens Nyheter men tidningar som brittiska The Guardian har också gått vidare med egna intervjuer och citerar statsminister Stefan Löfvens kritik mot svenska polisen.

www.dn.se/nyheter/sverige/kritiken-mot-svensk-polis-en-varldsnyhet/

Efter nyårsnattens sexuella massövergrepp i Köln och på många an-dra håll varnar tyska polisen nu för att en arabisk våldtäktslek som kallas "taharrush" har etablerat sig i Europa, rapporterar tyska Die Welt.

Leken, som är utbredd i arabvärlden, går ut på att en mobb beståen-de av vuxna arabiska män omringar ensamma kvinnor på gatan åt utsätter dem för våld och sexuella övergrepp.
 
Offren som väljs ut är ofta västerländska kvinnor eller kvinnor som bär västerländska kläder, uppger
Breitbart.

www.friatider.se/taharrush-arabisk-v-ldt-ktslek-har-n-tt-europa

De högerpopulistiska kampanjer som nu pågår mot etablerade medier i Sverige påminner om ryska metoder för att destabilisera samhället.

Vi måste bli bättre på psykologiskt försvar, skriver Isobel Hadley-Kamptz.

Plötsligt i veckan hänvisade vanliga borgerliga, tyckare och politiker, till en av högerpopulistkretsarnas stora propagandasajter.
 
De gjorde det för att sprida uppfattningen att DN aktivt mörklagt sex-övergrepp för att de påstådda förövarna var invandrare
.

www.svd.se/ryska-propagandametoder-sprider-sig-i-sverige/om/overgreppen-under-we-are-sthlm12 januari 2016

Kommentera artikel

 
 

Kommentarer

  • Artiklar

  • KommentarerSENASTE MEDIA

2015-02-17 08:50

2014-12-26 09:30


© Politico.se